Rainer Vassiljev: “Otsus Rakverest lahkuda tuli raskelt”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Rainer Vassiljev juhendab koos Gianni Cretuga edukalt esinevat Eesti võrkpallikoondist. Tõenäoliselt on see ka üks põhjus, mis perekond Vassiljevid toetavad Eesti võrkpalliliigat.
Treener Rainer Vassiljev juhendab koos Gianni Cretuga edukalt esinevat Eesti võrkpallikoondist. Tõenäoliselt on see ka üks põhjus, mis perekond Vassiljevid toetavad Eesti võrkpalliliigat. Foto: Gertrud Alatare

Rakverest pärit võrkpallitreener Rainer Vassiljev on andnud oma panuse Eesti võrkpalli rahvusmeeskonna imelisse hooaega, kui esmalt jõuti Rootsi alistamise järel Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile ning võideti Euroopa Liigas kümme mängu järjest.

Täna ja homme Poola linnas Wałbrzychis peetaval finaalturniiril on võimalus kindlustada järgmiseks aastaks koht seni unenägudes terendanud Maailmaliigas. Kõik see tähendab ka ohverdusi – Eesti suve nautimise asemel on Rakverest pärit 32aastase Rainer Vassiljevi aja täitnud võrkpall ja sellega kaasnev.

Järgnev intervjuu annab vastuse küsimustele, miks Vassiljev kodulinna meeskonna Rakvere VK ühe hooaja järel maha jättis, kuigi oli lubanud jääda kauemaks, ning kas võrkpall saab tagasi Lääne-Virumaa populaarseima spordiala staatuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles