Grillida võib kõike, vaid fantaasiat peab olema

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vorsti grillimise meistrivõistlused toimusid rahva silme all ning kõik huvilised said uurida, kuidas eriti häid vorste valmistada.
Vorsti grillimise meistrivõistlused toimusid rahva silme all ning kõik huvilised said uurida, kuidas eriti häid vorste valmistada. Foto: Eva Klaas

Laupäeval toimus viiendat korda Tapa vorstifestival, mille üheks osaks olid Eesti meistrivõistlused vorsti grillimises. Ürituse eesmärgiks on rahva seas grillimist populariseerida.

Eesti meistrivõistlused vorsti grillimises korraldas Eesti Grilliliit. Peakorraldaja Auris Rätsep rääkis, et Tapa vorstifestivali osalejate tase on väga kõrge. Näiteks võitjaks tulnud võistkond BBQ Semud nopib meistritiitleid pidevalt.

Rätsep tõi välja ka Vorstikunn Koit Kuuse suurepäraseid oskusi ning Tapa vallavalitsuse võistkonna head taset. Osales ka võistkondi, kelle jaoks see oli esimene grillivõistlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles