Sindy Chan: “Eestlased on väga külalislahked”

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksasajatuhandese tiraažiga Hiina päevalehe China Daily reisiajakirjanik Sindy Chan spetsialiseerub oma kirjutistes põhiliselt Euroopale.
Kaheksasajatuhandese tiraažiga Hiina päevalehe China Daily reisiajakirjanik Sindy Chan spetsialiseerub oma kirjutistes põhiliselt Euroopale. Foto: Agnes Aus

Kaheksasajatuhandese tiraažiga Hiina päevalehe China Daily reisiajakirjanik Sindy Chan spetsialiseerub oma kirjutistes põhiliselt Euroopale. Ta reisib riigist riiki, peatudes ühes paigas ligi kuu aega, sest nii jõuab ta kohaliku elu mõistmisele lähemale. Praegu on naine avastamas väikese Kadrina idülli, et kirjutada maailmale elust ja inimestest pisikeses Eestis.

Hongkongis elav Chan saabus koos reisikaaslasest fotograafiga Eestisse augusti alguses. Esmalt külastati pealinna ning seejärel suunduti rongile, et sõita Kadrinasse, jõudmaks siinsele päriselule lähemale. Chan peatub Eestis eeldatavasti tervelt kuu aega, et saada siinsete inimeste elust võimalikult hea ülevaade.

Kadrinas on hiinlaste abiliseks ja teejuhiks Kadrina spordikeskuse juhataja Margus Martin, keda Chan usinalt kiidab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles