Viienda Ööjooksu stardipauk on kõlanud

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere tänavad täitusid 6000 ööjooksjaga.
Rakvere tänavad täitusid 6000 ööjooksjaga. Foto: Meelis Meilbaum

Esimest juubelit tähistavast Ööjooksust võtab tänavu osa ligi 6000 võistlejat. Selle aasta ööjooksjad startisid vaatemängulise tule- ja valguseshow  saatel täpselt kell 21.30.

Juubeliaasta on jooksuvõistluse rajataktikasse muudatusi toonud. Sel aastal on jooksjatel, käijatel ning kepikõndijatel vaid üks viie kilomeetri pikkune ring, mida pikema maa läbijad kaks korda teevad.

Tänavu Ööjooksul poolmaratoni ei joosta, sest uut rada ei jõutud õigeks ajaks kaardistada. Küll aga loodavad korraldajad, et järgmisel aastal saavad jooksuentusiastid taas ka pikemat maad läbida.

Lühemal, viis kilomeetrit pikal "Lahe Rakvere" distantsil aega ei võeta, kümne kilomeetri pikkuse "Raju Rakvere" raja jooksjate aega võetakse aga elektrooniliselt ehk selleks vastava kiibiga.

Sellelgi aastal mindi rajale ühesugustes Eesti Ööjooksu ametlikes spordisärkides. Sedapuhku värvisid spordisõbrad Rakvere tänavad siniseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles