Ööjooksul võidutsesid Priit Aus ja Kaidi Kivioja

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Kukk (paremalt teine) platseerus teisele kohale.
Kaisa Kukk (paremalt teine) platseerus teisele kohale. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ööjooksu 10 kilomeetrise distantsi võitis meestest Priit Aus. Naistest tuli esimeseks Kaidi Kivioja.

Mullu Aleksei Sokolovile kõigest kahe sekundiga kaotanud Priit Aus oli finišeerudes rahulolev.  „Emotsioonid on laes, võit on nagu muidu. Ööjooks oskab meeleolu stardis üles lüüa ja ma arvan, et see andis täna sellise korraliku laengu,“ kommenteeris Aus, kes sai finišiajaks kirja 00:30:24.5.

Teisena ületas finišijoone mullune poolmaratoni võitja Ibrahim Mukunga Wachira ajaga 00:30:30.4. Kolmandale kohale platseerus Sergei Tserepannikov ajaga 00:31:26.1.

Naistest esimesena finišeerunud Kaidi Kivioja ütles, et uneajal on väga raske joosta, kud emotsioonid olid vägevad. „Just see, et jooksen Rakveres ja selline eriline üritus – väga äge. Hästi korraldatud ja palju kaasaelajaid,“ rääkis 00:35:33.1 aja välja jooksnud Kivioja.

Juba järgmisel nädalavahetusel Euroopa karika etapil triatlonis võistlev Kivioja lisas, et endast päris kõike välja ei andnud. „See pole hooaja tähtsaim võistlus, pigem nagu treeningvõistlus,“ märkis ta. 

Teisena ületas finišijoone Kaisa Kukk ajaga 00:36:05.2 ja kolmanda pjedestaalikoha võitles välja mullu parima aja välja jooksnud Kelly Nevolihhin. Finišiaeg märgiti Nevolihhinil tänavu 00:37:34.3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles