Fortuuna soosis Vändra Vaprust

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kollases.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kollases. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere jalgpalliklubi Tarvas alistus eile võõral väljakul 1 : 2 Vändra JK Vaprus meeskonnale.

Viiendal mänguminutil 0 : 1 kaotusseisu jäänud Tarvas viigistas veerand tundi hiljem: 20. minutil realiseeris penalti Alari Aunapuu.

Vändra meestel õnnestus ka mängu lõpus pall rakverlaste puurivahist mööda toimetada ning võidupunktid koju jätta.

“Juba mängu esimestel minutitel oli selge, et mõlemad võistkonnad tahavad võita. Ühel meeskonnal vedas rohkem kui teisel. Esimest korda vedas Vändral, kui meie mängija Taavi Trasberg sai vigastada, ning sellel ajal, kui talle anti abi, lõi Vändra värava. Vedamine jätkus ka siis, kui selgus, et Trasberg ei saa mängu jätkata. Tasakaal saavutati 20. minutil Alari Aunapuu täpse penaltiga,” selgitas Rakvere jalgpalliklubi Tarvas peatreener Valeri Bondarenko ning nentis, et fortuuna oli jätkuvalt Vändra poolt. “Meie mängija Madis Reimali löök tabas posti ja esimese poolaja lisaminutitel eemaldas kohtunik Egert Peljo. Kogu teise poolaja mängis Tarvas vähemuses. Vändra löök 71. minutil tõi Vändrale võidu,” lisas peatreener.

Eesti esiliiga 24. vooru mängus kohtub Tarvas kolmapäeval võõral väljakul JK Tallinna Kalev meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles