Pagulaskeskuse elanike hulk tekitab ikka pingeid

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljakul käivad nii kohalikud mudilased kui varjupaigataotlejate lapsed, kas see ka edaspidi nii jääb, oleneb külaelanike valikutest.
Mänguväljakul käivad nii kohalikud mudilased kui varjupaigataotlejate lapsed, kas see ka edaspidi nii jääb, oleneb külaelanike valikutest. Foto: Marianne Loorents

AS Hoolekandeteenused peab mõistlikuks, et Vao pagulaskeskuses elab maksimaalselt 70 inimest, külakogukonna esindajad aga leiavad, et neid ei tohiks seal olla rohkem kui 35.

Neljapäeval toimus Vao ja Kiltsi külarahva, ASi Hoolekandeteenused juhtide ning vallavalitsuse esindajate kohtumine, kus ASi Hoolekandeteenused juhatuse esimees Maarjo Mändmaa tutvustas edasisi varjupaigataotlejate keskusega seotud plaane.

Ettevõte pakub külaelanikele kokkulepet, et edaspidi ei tõuseks varjupaigataotlejate majutuskeskuse elanike arv üle seitsmekümne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles