Sinine inimmeri voolas ööjooksul

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesotsas pistsid punuma 10 km võistlejad - esiridades tõsisemad võistlejad, tagapool rahulikumalt kulgejad. Pärast neid asusid rajale 5 km läbijad, kus lõid kaasa nii kepikõndijad, kärutajad kui kostüümides harrastajad.
Eesotsas pistsid punuma 10 km võistlejad - esiridades tõsisemad võistlejad, tagapool rahulikumalt kulgejad. Pärast neid asusid rajale 5 km läbijad, kus lõid kaasa nii kepikõndijad, kärutajad kui kostüümides harrastajad. Foto: Marianne Loorents

Harrastussportlaste suve suursündmus, viie aasta juubelit tähistav Eesti Ööjooks meelitas Rakverre tohutu hulga jooksusõpru. Sinistes särkides välejalgadest osutusid võidukaiks Priit Aus ja Kaidi Kivioja.

Ööjooksu 10 km distantsi võitja, klubi Treeningpartner/Adidas ridades osalenud Priit Aus ületas finišijoone ajaga 30.24,5. Mullu Aleksei Sokolovile kõigest kahe sekundiga kaotanud Aus oli finišeerudes rahulolev.

“Emotsioonid on laes, võit on nagu muidu. Ööjooks oskab meeleolu stardis üles lüüa ja ma arvan, et see andis täna sellise korraliku laengu,” kommenteeris võistlust 10 000 m jooksu valitsev Eesti meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles