Vallimäel harjutatakse punklaulupeo kontserdi tarvis

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere vallimäel algasid III punklaulupeo "Aju puudutus" kontserdi proovid. Kohapeal lihvisid ühisesinemist nii koorid kui ka pillimehed.

Laulukaare alla kogunenud lauljad püüdsid lauldes leida õiget pungitunnetust. Punased õllevaadid olid veeretatud eemale nõlvadele, viimased tulijad uurisid, kus on nende ööbimiskoht, kuhu saab jätta kohvri ja kust saab kätte oma käepaela.

Õige kaugelt, Põlvast saabunud segakoori Kevadised Hetked liikmed ütlesid, et laulud on selged ja proovid aitavad õige tunde kätte saada. "Laule oleme laulnud ja harjutada saab ka veel," nentis üks kooriliige. Teine teatas kohe, et nad olid Rakveres punklaulupeol ka neli aastat tagasi ja laulud on seekord paljuski samad, mis eelmisel korral. ""Insener Garini hüperboloid", "Pille-Riin" on ikka need, mis kõige paremini välja tulevad. Neid on palju lauldud ja lisaks meeldivad need meile väga."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles