Muinastulede öö kutsub unistama

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muinastulede öö kutsub unistama.
Muinastulede öö kutsub unistama. Foto: Arvet Mägi

Nädala pärast süttivad randades taas traditsioonilised lõkked, et tähistada muinastulede ööd. Tänavu keskendub ettevõtmine mere, rahva ja Eesti riigi tulevikule mõtlemisele ning üheskoos unistamisele.

Sel aastal on muinastulede öö teema “Unistame suurelt”. Lisaks austusavaldusele Läänemerele kannab sündmus ka teist eesmärki – leida Eesti tuleviku lugu. Selleks kutsub muinastulede meeskond kõiki osalejaid 29. augusti õhtul üle Eesti rääkima sellest, mis kodumaal rõõmu valmistab ning millisest Eestist nad unistavad.

“MTÜ Tuleranda meeskond unistab sellest, et mõne aasta pärast moodustub muinastulede ööl ümber Läänemere katkematu lõkkekett ja see tekitab nii meie riigi kui ka naaberriikide inimestes kõikjale levivaid positiivseid mõtteid ja tugevnevat ühtsustunnet. Innustame muinastulede ööl osalejaid samuti suurelt unistama ja oma Eesti tuleviku lugu kirja panema,” rääkis MTÜ Tuleranda eestvedaja Mairold Vaik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles