Septembrikuu ja uue õppeaasta ootuses seatakse koole korda

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina keskkooli seinad ei ole enam kaua pruuni krohvi all, juba õige varsti saab koolimaja endale uue valge värvikuue.
Kadrina keskkooli seinad ei ole enam kaua pruuni krohvi all, juba õige varsti saab koolimaja endale uue valge värvikuue. Foto: Meelis Meilbaum

Meie maakonna koolilapsed lähevad esimesel septembril korras klassiruumidesse, millest mõni võib veel värske värvi järele lõhnata, suuri sisetöid koolides sel suvel aga ei tehtud. Küll on mitmes koolis käsil mahukad välitööd, mis kahjuks õppeaasta alguseks valmis ei saa.

Suuremad renoveerimistööd on ette võtnud Kadrina keskkool, mille fassaad peaks kauni valge värvikuue saama. Paraku nendega kooliaasta alguseks valmis ei jõutud, Kadrina vallavanema Erich Petrovitsi sõnul jäid tööd allhankija kadumise tõttu toppama.

Esmaspäevast on aga uus allhankija tööl ning umbes 9500 eurot maksvad tööd saavad jätkuda. Vallavanema hinnangul ei saa need valmis enne oktoobri lõppu. Sestap arutatakse esmaspäeval kooli direktoriga, kuidas korraldada laste ohutu liikumine remondi ajal.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles