Elustiilipäev tõi Haljalas noored ja vanad õue

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elustiilipäev Haljalas algas tänavakorvpalli mängides, lisaks oli ürituse platsile kogunenud pered lastega ja vanemad inimesed, kes piilusid huvitatult, millega noored tegelesid.

Kui korvpallis oli mäng veel noor, siis nobenäppude xBox NBA 2K15 turniir hakkas hoogu võtma. See tänapäeva noorte meelelahutus köitis üritusel igat poissi. Ragnar (14) kes just oli mängu alustanud, nentis, et kõige olulisem on mitte närvi minna. „Tuleb rahulik olla, kuni lõpuni. Meil on siin play off süsteem, kui võidad, saad edasi, kui kaotad, siis langed välja. Strateegiliselt tuleb mängida, visata ikka sisse,“ õpetas poiss, kes enda sõnul polegi selles mängus „vana“ proff.

Mäng oli üks uuendus, mida korraldajad sedakorda üritusele lisasid. Kui selle edu oli ettearvatav, siis huvi tänavakorvpalli vastu tuli neile üllatusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles