Õlu pani RäSo mängudel asjad paika

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi muuseumi sõprade seltsi ettekandeõhtul räägib Heli Grosberg õllelinnast  Viljandist, Lea Elias kriinoliinist, oleandrist ja köömneviinast ning Heiki Raudla kriminaalsest Viljandist.
Viljandi muuseumi sõprade seltsi ettekandeõhtul räägib Heli Grosberg õllelinnast Viljandist, Lea Elias kriinoliinist, oleandrist ja köömneviinast ning Heiki Raudla kriminaalsest Viljandist. Foto: Margus Ansu

Nädala eest pidasid Rägavere ja Sonda vald maha traditsioonilised RäSo mängud, mille käigus selgitati välja ka parim koduõlu. Seekord oli õllel nii oluline roll, et see määras üldvõitja.

Tegelikult on koduõllede võistlust peetud üks kord rohkem kui RäSo mänge, sest see sai alguse Uljaste külapäeval. “Eks ikka selleks, et anda kohalikele meistritele võimalus end võrrelda,” ütles võistluse ellukutsumise juures olnud Mati Ulm.

Nii anti õllemeistritele maltoosa, ülejäänud koostisosad said osalejad oma soovi järgi lisada. Õlleteoks oli aega paar nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles