Tanel Padar läheb külla Kadri Voorannale

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun lähevad telesaates külla sõpradele.
Tanel Padar & The Sun lähevad telesaates külla sõpradele. Foto: Madis Sinivee

Telesügis toob TV 3 ekraanile saatesarja “Tanel Padar ja sõbrad”, kus Tanel Padari ansambel The Sun lööb bändibussile hääled sisse, et sõita külla Eestimaa eri nurkades elavatele sõpradele ja nendega koos muusikat teha. Rokimeeste tee viib paljude armastatud muusikute juurde, muuhulgas ootab populaarse laulja külaskäiku ka Lahemaal elav Kadri Voorand.

“Tanel Padar ja sõbrad” avasaates minnakse külla viiuldajale, laulukirjutajale ja ansambli Curly Strings solistile Eeva Talsile, kes näitab oma lapsepõlvemaid Ülenurmes ja võtab koos Tanel Padariga Tartus Pirogovi platsil laulugi üles. Eeva Talsi ja The Suni ühismusitseerimisel Varbuse muusikamõisas löövad kaasa ka Villu Talsi ja Laur Joamets.

Tanel Padarit ootab Setumaal Jalmar Vabarna, Muhumaal Ivo Linna, Pärnus Sepo Seeman. Kõikjal uudistatakse ka kohalikku elu ning loomulikult musitseeritakse. Muuhulgas valmib ansambli The Sun Eesti-reisist ka akustilise albumisarja “Veidi valjem kui vaikus” kolmas plaat, mis ilmub veel tänavu.

"Tanel Padar ja sõbrad" on vaatajate ees alates 3. septembrist neljapäeviti kell 20. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles