Lääne-Viru hariduse päev toob kokku maakonna haridusinimesed

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Liis Treimann/Postimees

Homme kell 9.30 kogunevad Rakvere ametikooli sajad Lääne-Virumaa haridusinimesed, et osaleda Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROLi) korraldataval maakonna suurimal haridusseminaril.

Üritus on olnud sissejuhatus uude kooliaastasse juba pikka aega, ütles VIROLi tegevdirektor Sven Hõbemägi. Seminaril kuulatakse ettekandeid ja arutletakse päevakajalistel teemadel.

Ürituse raames tutvustab VIROL ka maakonda uuel õppeaastal tööle asuvaid noori õpetajaid ja uusi haridusasutuste juhte, lisas Hõbemägi.

Lääne-Viru hariduse päeval astub üles õiguskantsleri kantselei laste õiguste osakonna juhataja Andres Aru, kes lahkab lapse õiguste, kohustuste ja huvide teemat.

Lisaks esineb Tartu ülikooli psühholoogia instituudi koolipsühholoogia lektor ning Eesti Psühholoogide Liidu ja Lastepsühholoogide Ühingu liige Astra Schults ettekandega “Lapse kohanemine muutuva keskkonnaga”.

Veel saab kuulda Virumaa Rajaleidja keskuse juhataja Merle Kodu, Tallinna tehnikaülikooli innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektori Tea Varraku ja Tartu ülikooli õppeprorektori Mart Noorma ettekandeid.

Hariduse päevale on kutsutud Lääne-Virumaa õpetajad, koolijuhid, õppejõud, koolieelsete lasteasutuste juhid ja kõik teised, kes tunnevad huvi haridusvaldkonna vastu või on sellega seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles