Statistika järgi on suve popim Eesti laulja Elina Born

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born.
Elina Born. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Maailma suurima veebipõhise muusikateenuse Deezer statistika kohaselt kuulasid eestlased nii juunis kui juulis kõige rohkem Lehtsest pärit Elina Borni viimast albumit.

Eestis Deezerit esindava Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on eestlaste suvine muusikamaitse talvisest kardinaalselt erinev. “Muusika kuulamisedetabelis olid juulis kümnest artistist seitse Eestist, kuid näiteks veebruaris olid kodumaised ainult kaks kümnest,” ütles Aron.

“Kuulamisstatistika pealt öeldes tasub Eestis plaat välja anda suvel kui huvi kohaliku muusika vastu on kõrge,” lisas Aron ja lisas, et 2015. aasta suvi kuulub Elina Bornile, kelle uus album on maist olnud edetabeli esiotsas.

Eestlaste poolt enimkuulatud muusikaalbumid juulis:

1. Elina Born – Elina Born; 2. Ed Sheeran – x; 3. Smilers – XX, Vol. 1; 4. Curly Strings – Üle ilma; 5. Genka – Genka/Paul Oja; 6. One Direction – Four; 7. Põhja Tallinn – Per aspera ad astra; 8. Ott Lepland – Siinpoolne; 9. Scooter – 20 Years of Hardocore; 10. Shanon – Tuhat ja üks ööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles