Remonttööd Tapa-Tartu raudteeliinil muudavad Elroni rongide sõiduplaani

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raudteeremondi edenemine toob septembri algusest muudatusi Elroni edela-, ida- ja kagusuuna rongide sõiduplaanidesse. Foto on illustratiivne.
Raudteeremondi edenemine toob septembri algusest muudatusi Elroni edela-, ida- ja kagusuuna rongide sõiduplaanidesse. Foto on illustratiivne. Foto: Kasper Mäe

Seoses sellega, et taristuomanik AS Eesti Raudtee remondib 3. septembrist kuni novembri lõpuni Tapa-Tartu liinil raudteelõike, muutub rongide sõiduplaan ning Elron asendab reeglina kolmel päeval nädalas remondilõigus rongid osaliselt bussidega.

“Remonttöid püütakse teostada viisil, et neljal päeval nädalas (E, K, R, P) toimiks rongiliiklus täies mahus, kuid kolmel päeval nädalas (T, N, L) asendatakse päevased rongid lõigul Vägeva-Jõgeva või Vägeva-Tartu bussidega – hommikusi ja õhtuseid reise teenindatakse ka nendel päevadel kogu liini ulatuses rongidega,“ ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik. “Teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti teenindatakse osaliselt bussidega reise, mis väljuvad Tartust vahemikus 14.00 kuni 19.00 (reisid nr 213, 015, 215, 017, 217) ja Tallinnast vahemikus 12.00 kuni 18.00 (reisid nr 012, 212, 014, 214, 016), kõik teised reisid toimuvad rongidega.“

Arvestades ebamugavamaid reisimistingimusi kehtestatakse Mai Vahtriku sõnul neile sõitudele, kus kliente teenindatakse osaliselt bussidega, soodsamad hinnad. “Näiteks hakkab rongis müüdav täispilet marsruudil Tallinn-Tartu maksma nendel reisidel 5,50 eurot, loomulikult jäävad kehtima ka muud soodustused,“ selgitas Mai Vahtrik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles