Marje Kallaste: “Meie kikilips on leidnud koha presidendi lipsukogus”

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakverest pärit Marje Kallaste (26) valmistab koos elukaaslase Siimuga kolmemõõtmelisi puidust kikilipse. Need on lühikese ajaga saanud trendikate inimeste moodsaks aksessuaariks.
Rakverest pärit Marje Kallaste (26) valmistab koos elukaaslase Siimuga kolmemõõtmelisi puidust kikilipse. Need on lühikese ajaga saanud trendikate inimeste moodsaks aksessuaariks. Foto: Erakogu, montaaž: Toomas Erapart

Täna on rahvusvaheline kikilipsu kandmise päev. Rakverest pärit Marje Kallaste (26) valmistab koos elukaaslase Siimuga kolmemõõtmelisi puidust kikilipse. Need on lühikese ajaga saanud trendikate inimeste moodsaks aksessuaariks.

Teie loodud lipse kannab vist küll iga vähegi popim mees.

Jah! Ženja Fokin on meie lipsude suur fänn. Ta oli Rakveres Buduaari turu päevajuht ja tuli juhuslikult lipse vaatama. Kinkisin ühe talle ja nii see läks. Viimases Dormeo reklaamis oli see tal kaelas. Lisaks temale olen kuulnud kiidusõnu ka raadio Sky Plus hommikuhäältelt, kellele lipsud saatsime. Samuti on meie puidust kikilips Tanel Padaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles