Opositsiooniline valimisliit soovib umbusaldada Tamsalu vallavanemat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval toimunud Tamsalu vallavolikogu istungil esitas opositsiooniline valimisliit Vaba Vallakodanik avalduse, et soovib umbusaldada vallavanem Toomas Uudebergi.
Kolmapäeval toimunud Tamsalu vallavolikogu istungil esitas opositsiooniline valimisliit Vaba Vallakodanik avalduse, et soovib umbusaldada vallavanem Toomas Uudebergi. Foto: Marianne Loorents

Kolmapäeval toimunud Tamsalu vallavolikogu istungil esitas opositsiooniline valimisliit Vaba Vallakodanik avalduse, et soovib umbusaldada vallavanem Toomas Uudebergi. Avaldusele olid alla kirjutanud kõik viis valimisliidu liiget.

Umbusalduse avaldamine tuleb päevakorda järgmisel vallavolikogu istungil, mis koguneb erakorraliselt, millal täpselt, ei ole veel teada.

Valimisliitu Vaba Vallakodanik kuuluv Mati Viidemann ütles, et tegemist oli pikalt kaalutletud otsusega, mis ei tulnud üle öö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles