Jalgpall hiilib vaikselt laste südameisse

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalliklubi noortetöö organiseerija ning esindusmeeskonna mängumees Joonas Ljaš  juhendas noori mängumehi, kes tähiste vahel usinasti ringi siblisid.
Jalgpalliklubi noortetöö organiseerija ning esindusmeeskonna mängumees Joonas Ljaš juhendas noori mängumehi, kes tähiste vahel usinasti ringi siblisid. Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeva õhtul lihvis Rakvere kunstmurustaadionil jalgpallurioskust mitme treeningurühma jagu vutipoisse, kokku umbes poolsada, kes treenerite näpunäidete järgi harjutusi tegid ja palli taga ajasid.

Suurele väljakule mahtusid kõik treenijad sõbralikult asjatama. 2009. aastal sündinud juntsud just alustasid, veidi vanemad olid juba põsed õhetama rassinud. Väljakult lausa kiirgas entusiasmi ja mänguindu.

Möödunud aasta oli Tarva jalgpalliklubi jaoks viljakas: liikmeid tuli juurde paarisaja ümber. Nüüdseks on klubis ligi pool tuhat vutiharrastajat. Enim on hingekirjas poiste võistkondi, kuid treenivad ja võistlevad ka tüdrukud, mehed ja naised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles