Remont Tapa-Tartu raudteeliinil muudab Elroni rongide sõiduplaani

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong. Foto on illustratiivne.
Elroni rong. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Seoses sellega, et taristuomanik AS Eesti Raudtee remondib 3. septembrist kuni novembri lõpuni Tapa-Tartu liinil raudteelõike, muutub rongide sõiduplaan ning Elron asendab reeglina kolmel päeval nädalas rongid remondilõigus osaliselt bussidega.

“Remonttöid püütakse teostada viisil, et neljal päeval nädalas (E, K, R, P) toimiks rongiliiklus täies mahus, kuid kolmel päeval nädalas (T, N, L) asendataks päevased rongid lõigul Vägeva-Jõgeva või Vägeva-Tartu bussidega – hommikusi ja õhtuseid reise teenindatakse ka nendel päevadel kogu liini ulatuses rongidega,” märkis Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

“Teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti teenindatakse osaliselt bussidega reise, mis väljuvad Tartust vahemikus 14.00 kuni 19.00 (reisid nr 213, 015, 215, 017, 217) ja Tallinnast vahemikus 12.00 kuni 18.00 (reisid nr 012, 212, 014, 214, 016), kõik teised reisid toimuvad rongidega.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles