Üles kaevatud tänavad piiravad liigipääsu koolidele

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidu tänava teetööd kestavad praeguste plaanide kohaselt 20. novembrini, selle aja vältel tuleb linnal ning ehitajatel lastele turvaline koolitee tagada.
Võidu tänava teetööd kestavad praeguste plaanide kohaselt 20. novembrini, selle aja vältel tuleb linnal ning ehitajatel lastele turvaline koolitee tagada. Foto: Marianne Loorents

Septembrikuu jõuab järgmisel nädalal kätte, kuid teetööd veel valmis ei saa. Eriti keeruline olukord valitseb Rakvere reaalgümnaasiumi ümbruses, kus teeremont käib kahel tänaval.

Eile pidas linnavalitsus koos Rakveres Võidu, Tuleviku, Karja ja J. Kunderi tänaval teetöid tegeva firma Lemminkäinen Eesti AS inimestega nõu, kuidas tagada õpilaste turvaline koolitee.

Liiklusskeemid, mis eile välja töötati, vaadatakse veel täna üle. “Esmaspäevast peaks asi toimima,” ütles Rakvere abilinnapea Rainer Miltop.

Edasi loe SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles