Kolmikavariis sai vigastada 14 inimest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Narva maantee 125. kilomeetril Koogu külas põrkasid kokku ja paiskusid kraavi väikekaubik Opel, ekskursioonibuss Mercedes ja maastur.
Tallinna-Narva maantee 125. kilomeetril Koogu külas põrkasid kokku ja paiskusid kraavi väikekaubik Opel, ekskursioonibuss Mercedes ja maastur. Foto: Meelis Meilbaum

Eile ennelõunal põrkasid Tallinna-Narva maantee 125. kilomeetril Koogu külas kokku ja paiskusid kraavi väikekaubik Opel, ekskursioonibuss Mercedes ja maastur.

Esialgsetel andmetel sõitis Opel Narva poolt Rakvere suunas ja võttis vasakpöörde sooritamiseks hoo maha. Taga sõitnud bussi juht ei jõudnud peatuda ja sõitis väikekaubikule tagant otsa. Kokkupõrke tagajärjel kaldusid sõidukid vastassuunavööndisse, kus põrkusid omakorda vastu tulnud maasturiga.

Bussis oli 29 reisijat ja sõidukijuht. Kokkupõrke tagajärjel  said viga väikekaubiku ja ekskursioonibussi juht, kolm kaubikus reisinud inimest ja üheksa bussireisijat. Väikekaubiku juht sai raskeid vigastusi, teiste kannatanute traumad on kergemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles