Haljala arstimaja tekitab uusi kirgi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana arstimaja, mis on ehitatud inimeste raha eest, on mure- ja vaidlusallikas. Vallavõimud otsivad uusi ruume, kuid perearst soovitab remonti.
Vana arstimaja, mis on ehitatud inimeste raha eest, on mure- ja vaidlusallikas. Vallavõimud otsivad uusi ruume, kuid perearst soovitab remonti. Foto: Meelis Meilbaum

Seoses Haljala valla arengukavaga 2015–2030 on taas üles kerkinud probleem kohaliku arstimajaga. Vallavalitsus kinnitab, et perearstiteenuse osutamist jätkatakse, kuid leida tuleb uued ruumid.

Vallavolikogu liige perearst Koidu Saamot leiab, et väljapakutud ruumid ei sobi arstikeskuseks ja raha tuleks suunata hoopis olemasolevate remondiks.

“Vallavalitsus tahab maja endale saada. Ilus maja pakub huvi kinnisvaraspetsialistidele,” põrutas Haljala perearst Koidu Saamot otse välja põhjuse, miks vald ei soovi juba 1930. aastal valminud arstimaja uuendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles