Jalgpallurid kerkisid liigatabelis koha võrra

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kerkis neljandaks.
Rakvere jalgpalliklubi Tarvas kerkis neljandaks. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Rakvere jalgpalliklubi Tarvas alistas täna õhtul kodumurul Eesti esiliiga vutikohtumises 2 : 0 liigatabeli ühe liidri Tallinna FC Flora duubelmeeskonna.

Tarva palluritel piisas kodumuru toel võidu saavutamiseks vaid esimesest poolajast. 30. mänguminutil saatis palli imeilusa pealöögiga vastaste väravasse Jaanus Kaasik. Kaheksa minutit hiljem teenis väravalisa vanameister Sergei Akimov, kes hooaja jooksul saanud jala esiliigas valgeks 12 korral. See tulemus asetab ta Eesti esiliiga väravalööjate edetabelis seitsmendale kohale.

„Me teame Flora kvaliteeti. Neil on motiveeritud noored ning neile meeldib mängu domineerida. Aga me mängime kodus ja peame oma jalgpalli peale suruma. Tahame võitu, nagu alati. Ma ei taha ennustada kui raske mäng tuleb, hinnanguid anname pärast,“ ütles Rakvere jalgpalliklubi Tarvas peatreener Valeri Bondarenko enne mängu.

Kolm võidupunkti vedasid rakverlased liigatabelis Tallinna FC Infonet II (47 punkti) järel ja JK Tallinna Kalevi (36 punkti) ees 38 silmaga neljandaks.

27. vooru kohtumises võõrustab Tarvas nädala pärast Tallinna FC Infoneti duubelmeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles