Noored panid ühe Prantsusmaa mõisa aeda püsti ülevõllikiige

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesk-Prantsusmaal Vichy linna läheduses asuva Prureaux’ mõisa hoovis võib nüüd tänu ettevõtlikele noortele vabatahtlikele kiikingut harrastada.
Kesk-Prantsusmaal Vichy linna läheduses asuva Prureaux’ mõisa hoovis võib nüüd tänu ettevõtlikele noortele vabatahtlikele kiikingut harrastada. Foto: Erakogu

“Selle pärast Eesti rahvaarv nii väike ongi, et teil on seal see kiiking,” ütles New Yorgist pärit vabatahtlik pärast kiikingu seitsetkümmet ringi. Selle peale eesti noored, kes samuti Prantsusmaal vabatahtlikuks käisid, vaid naersid.

Augusti alguses saabus ühes teiste Eestist pärit vabatahtlikega tagasi ka Väike-Maarjast pärit 19aastane Johanna Künnapuu. Lõviosa projektis osalenutest moodustasid eestlased, keda oli kümme vabatahtlikku ja rühmajuht. Ülejäänud paarikümne aktiivse noore seas leidus itaallasi, albaanlasi, aga ka ameeriklasi.

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles