Maailmameistrivõistlustel võitsid Virumaa sumonoored kaks pronksmedalit

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pronksmedalitega pärjatud naiskonna liikmed Kai Pähkel (vasakul) ja Pathricia Matso (paremal) ning noormeeste absoluutkategoorias pronksi võitnud Toomas Braun.
Pronksmedalitega pärjatud naiskonna liikmed Kai Pähkel (vasakul) ja Pathricia Matso (paremal) ning noormeeste absoluutkategoorias pronksi võitnud Toomas Braun. Foto: Riho Rannikmaa

Sel nädalalõpul Jaapanis Sakais toimuvatel maailmameistrivõistlustel sumos on ilma teinud ka Virumaa sumomaadlejad.

Teist aastat järjest teenis noormeeste absoluutkategoorias pronksi Toomas Braun Vinni Spordiklubist Sakura.

Äärmiselt tubli oli meie naiskond, kuhu kuulusid Kai Pähkel, Mari-Liis Mihkelson ja Pathricia Matso, võideldes 14 naiskonna hulgast ennast Jaapani ja Venemaa järel kolmandale kohale.

Teised koondisega maailma paremikuga vastamisi olnud Virumaa sportlased Mari-Liis Mihkelson (kuni 60kg), Pathricia Matso (üle 75kg) ja Oliver Valdre (üle 100kg) võitlesid välja 7. kohad.

Homme võistlevad täiskasvanud. Eestit esindavad Pathricia Matso (kuni 80kg), Toomas Braun (üle 115kg), Meelis Höövelson absoluutkategoorias ning meeskond koosseisus: Toomas Braun, Oliver Valdre ja Meelis Höövelson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles