Pääs reaalgümnaasiumi on keeruline

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeremont Võidu tänaval.
Teeremont Võidu tänaval. Foto: Marianne Loorents

Rakvere reaalgümnaasiumi kahest küljest piiravad teeremondid muudavad koolile ligipääsu keeruliseks.

Liiklemiskiirus Tuleviku ja Võidu tänava ristmikul on piiratud 30 kilomeetrini tunnis. Võidu tänava poolt auto või muu transpordivahendiga kooli juurde ei pääse, ehitusfirma Lemminkäinen Eesti AS palub parkimiseks kasutada Tuleviku tänava äärset haljasala, koolimaja parklat ning staadioni parklat.

Peatumine ja parkimine Liiva tänaval on keelatud.

Lisaks vöötrajale Tuleviku ja Liiva tänava ristmikul on ajutised ülekäigurajad ka mõlemal pool Võidu ja Tuleviku tänava ristmikku. Kooli juures olevad Võidu tänava vöötrajad on liiklusmärkidega tähistatud ja asuvad tavapärastes kohtades Vilde tänava ristmikul ja Võidu 70 korrusmaja ees.

Võidu tänavat mööda jalgsi liiklejatel palutakse jälgida piiretega eraldatud liikumiskoridore. Samas soovitab Lemminkäinen Eesti AS siiski võimalusel mitte kasutada Võidu tänava remondis olevat lõiku Posti ja Saue tänavate vahel, vaid liikuda Laada tänava kaudu.

Liiklemisskeem ja vöötradade asukohad võivad vastavalt tööde paiknemisele muutuda. Ehitusfirma palub hoolikalt liikluskorralduse muudatusi jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles