Rakveres süttis järjekordne maja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tulekahju oli täna veel Tõusu tänaval, mitte kaugel  pärastlõunal süttinud hoonest Kooli tänavas.

Kell 20.16 teatati häirekeskusele tulekahjust Rakveres Tõusu tänaval, kus põles kahekorruseline kasutuseta hoone. Sündmuskohale saadeti päästjad Rakvere, Kunda, Kiviõli, Tapa ja Väike-Maarja päästekomandodest, Kadrina vabatahtlikud päästjad, operatiivkorrapidaja, Ida päästekeskuse valvemmenetleja, kiirabi ja politsei.

Tulekahjule saadi piir kell 21.12. Põleng  kustutati kell 22.18.

Valvemenetleja sõnul, olid uksed hoonesse küll suletud, kuid akendest oli siiski võimalik majja siseneda. Tuli sai alguse maja tuulekojast ning esialgsel hinnangul võis tegemist olla süütamisega. Asjaolude selgitamiseks on algatatud haldusmenetlus.

Kell 20.06 teatati häirekeskusele, et Tamsalus Raudtee tänaval tuleb suitsu neljakorruselise maja keldrist. Tulekahju kustutasid kella 20.26. Tamsalu vabatahtlikud päästjad. Inimesed kannatada ei saanud.

Kell 16.30 teatati häirekeskusele, et Rakveres Pikal tänaval põleb maja. Kohale saadeti päästjad Rakvere, Kunda, Tapa, Väike-Maarja päästekomandodest ning Roela ja Kadrina vabatahtlikud päästjad; kiirabi ja politsei. Päästetööde juhi sõnul põles puidust viilkatusega ühekordne maja suurusega 8x20m. Päästjad said tulele piiri kella 17.19. Tulekahju kustutati kella 18.45. Inimesi majas ei olnud ning keegi kannatada ei saanud. Tulekahju tekkepõhjused selgitab menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles