Tükitöö varasemast madalam tasustamine teeb meele mõruks

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JELD-WENi töötajate palga moodustavad põhipalk ja tükitöö alusel tasustamine. Viimane võimaldab vastavalt töö tulemusele lisa teenida.
JELD-WENi töötajate palga moodustavad põhipalk ja tükitöö alusel tasustamine. Viimane võimaldab vastavalt töö tulemusele lisa teenida. Foto: Meelis Meilbaum

ASi JELD-WEN töötaja kurdab, et ettevõte alandas tükitöö eest makstavat hinda ette hoiatamata ja et uus hinnakiri hakkas kehtima tagasiulatuvalt.

Tükitöö hinnakirja muudatustest teavitati töötajaid 12. augustil teadetetahvlile ilmunud käskkirjaga, mis andis teada, et 11. augustil on ettevõtte juhtkond võtnud vastu otsuse muuta kohe tükitöö hinnakirja.

“Seoses ebastabiilse olukorraga on antud lahendus väljapääsuks, et säilitada kõik ametikohad. Kõikidele küsimustele annab vastuse meister või tootmisjuht. Samuti võib pöörduda personaliosakonda,” seisis käskkirjale lisatud teavituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles