Lapsed ja vanemad vahetasid rollid

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulised lahingud trennilaste pereliikmete vahel käisid korraga kahel väljakul. Üldiselt võitis sport, kuid esikoha teenis võistkond Tarvas 2005.
Tulised lahingud trennilaste pereliikmete vahel käisid korraga kahel väljakul. Üldiselt võitis sport, kuid esikoha teenis võistkond Tarvas 2005. Foto: Merly Raudla

Kui tavaliselt käivad emad ja isad võistlustel kaasa elamas oma võsukestele, siis pühapäeval oli vastupidi. Jalgpalliklubi Tarvas vanemad võtsid kunstmurul mõõtu ning lapsed elasid neile kogu hingest kaasa.

Juba hommikul täitus muruväljak jalgpallihuvilistega. Rakvere jalgpalliklubi Tarvas mängijad sibasid ringi ilusates säravkollastes võistlusvormides ning platsil üritasid jalgpallile pihta saada hoopiski nende emad ja isad.

2004. aastal sündinute rühmas treeniv Oliver elas väljaku ääres kaasa oma isale, kes noormehe sõnul sai palli tagaajamisega päris hästi hakkama. Just meie vestluse ajal õnnestuski 2004. aastakäigu treeningurühma lastevanematel värav lüüa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles