Mobiil võib kanepist ohtlikumgi olla

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kärner-Rebane proovis ka ise järele, kuidas rooli keeramise ja telefoniga rääkimisega samaaegselt hakkama saab, tema sõitu hindas Neeme Külmallik.
Katrin Kärner-Rebane proovis ka ise järele, kuidas rooli keeramise ja telefoniga rääkimisega samaaegselt hakkama saab, tema sõitu hindas Neeme Külmallik. Foto: Meelis Meilbaum

Maanteel sõidab auto ja seda juhib 30aastane mees. Ta toksib parasjagu kaasale sõnumit. Viimane ootab teda kannatamatult koju. Ühtäkki käib kõva pauk. Mees ei saa arugi, mis juhtus, aga peatab auto – ja näeb teepervel liikumatut keha.

Ilma et ta arugi oleks saanud, on ta otsa sõitnud koolist koju minevale põnnile, sest tema silmad olid sõnumi toksimise ajal liiga kaua ekraanil ja jalakäijat ta ei märganud.

Dramaatiline lugu on väljamõeldis, karm näide, fiktsioon, aga täiesti võimalik. Ja küllap on selliseid asju ka juhtunud, sest maailm on lai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles