Rakvere teatris töötab viis uut inimest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest hooajast töötab ­Rakvere teatris dramaturgina Triinu­ Sikk.
Uuest hooajast töötab ­Rakvere teatris dramaturgina Triinu­ Sikk. Foto: Kasper Mäe

Rakvere teatrisse on uuel hooajal lisandunud värsket verd dramaturgist trupijuhini ning kaduvikukunstnike majaesise pühib puhtaks uus luud.

Uuest hooajast töötab ­Rakvere teatris dramaturgina Triinu­ Sikk. “Minu Rakvere teatrisse tööle asumisel saavad kokku kaks olulist tegurit: olen pärit Lääne-Virumaalt ning juba kooliajast tean päris hästi siinset teatrit – lavastusi ja ettevõtmisi. Teisalt olen aga õppinud Tartu ülikoolis teatriteadust. Siia tööle tulles saangi teha erialast, ning mis peamine, südamelähedast tööd oma kodukandis,” rääkis vastne dramaturg.

Triinu Siku sõnul taanduvad uude kohta ametisse asudes tööalased ootused tihti iseendale. “Loodan leida Rakvere teatrist rõõmsa ning toetava töökollektiivi, kelle seas õppida, kasvada ning ennast mitmekülgselt ja loominguliselt proovile panna. Ootan rohkelt lennukaid ideid ning kustumatut töötahet,” nimetas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles