Politsei ei teadnud lastest midagi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva õhtul Rakveres Tõusu 7 põlenud hoone kuulub MTÜ-le Kehala, mille juhatuse liige Oleg Gross rääkis, et pealtnägijate väitel jooksnud verandalt välja lapsed ning inimesed olevat neid ka pildistanud. “Olin ka ise sündmuskohal, kuid paraku ei näinud politseid pealtnägijaid küsitlemas,” kurtis Gross, kelle sõnul ütlesid päris paljud inimesed, et olid näinud lapsi majast välja jooksmas.

Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Joel Alla rääkis, et päästeamet palus politsei abi liikluse reguleerimisel sündmuskohal. Politseipatrull jõudis sündmuskohale kella poole üheksa paiku ja lõpetas liikluse korraldamise kella veerand üheteistkümneks.

“Kuna alust menetluse alustamiseks käesoleval hetkel polnud, siis puudus ka põhjus tunnistajate ülekuulamiseks, mis ei tähenda seda, et politsei ei oleks võinud inimesi küsitleda,” selgitas Alla, kelle sõnul ei pöördunud politsei poole ükski jooksvaid lapsi näinud või neist midagi kuulnud sündmuskohal viibija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles