Rakvere korvpallipoisid võidutsesid kodusel suurturniiril

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbeda teeninud Tarva F-vanuseklassi järelkasv näitas sisukaid mänge, kuid kaotas kõige kirkama medali põlisele rivaalile TTÜ-le.
Hõbeda teeninud Tarva F-vanuseklassi järelkasv näitas sisukaid mänge, kuid kaotas kõige kirkama medali põlisele rivaalile TTÜ-le. Foto: Marianne Loorents

Eelmise nädala lõpul suurenes spordikottidega ringi kondavate korvpallipoiste hulk Rakvere ning Kadrina kandis märgatavalt. Rahvusvaheline noorte korvpalliturniir New Generation’s Mini Cup tõi maakonda pool tuhat korvipoissi.

Noortele tulevikulootustele mõeldud kõrgetasemelisel turniiril osales ka kohalikke tiime, kes medalikohti võitsid. Üheksandat korda toimuval turniiril tõusis pjedestaali kõrgeimale astmele treenerite Madis ja Tõnis Putko juhendatav BC Tarvas/Rakvere SK võistkond, kes andis tuliseid lahinguid C-vanuserühmas.

Kuldse medali võrra rikkamaks said Rainis Naur, Erik Kaasik, Remi Ott, Raido Oolma, Mehis Meltsa, Gervin Põld, Marek Anton, Hanti Sep ja Arvan Johhannes Lippasaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles