Tennisehall kerkib jõudsalt – nüüd sai see nurgakivi

Aarne Mäe
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisehalli nurgakivi aitas Roman Kusma katta betooniga täpselt 9.09 kell 9.09. Kohalolijatele anti hommikutunnil kohvi ja putru, et tulevikus oleks jõudu sporti teha.
Tennisehalli nurgakivi aitas Roman Kusma katta betooniga täpselt 9.09 kell 9.09. Kohalolijatele anti hommikutunnil kohvi ja putru, et tulevikus oleks jõudu sporti teha. Foto: Meelis Meilbaum

Esimesena Eesti naistennisistidest maailma esisaja hulka jõudnud Maret Ani ei suutnud oma rõõmu varjata, kui eile hommikul Rakvere tennisehallile nurgakivi pandi.

“See on kauaoodatud sündmus ja ega me ilma selle hallita oleks oma tennisekooli edasi arendada saanudki, sest võimalused olid väga piiratud,” ütles omanimelist tennisekooli vedav Maret Ani, kelle juures käib praegu treenimas üle 60 lapse ja sügisel tuleb paar gruppi veel juurdegi.

“Eluks ajaks ühe väljakuga saali töötama jääda polnud päris minu eesmärk,” lisas endine tipptennisist, kes kinnitas, et selliste sündmuste tuules jääb ta kindlasti Rakverre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles