Võrkpalliklubi alustab saalihooaega koduturniiriga

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali.
Rakvere Võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Reedest pühapäevani toimub Rakvere võrkpalliklubi eestvedamisel spordihallis rahvusvaheline kontrollturniir Rakvere Cup.

Reede õhtul algavatel mõõduvõttudel asuvad väljakul esmalt vastamisi Akaa-Volley Soomest ning BigBank Tartu. Õhtu lõpetab Rakvere VK ja Kuldīga/ASK vastasseis.

Lõplik paremusjärjestus selgub pühapäeval.

Akaa-Volley võistkond mängib Rakvere võrkpalliklubi peatreener Urmas Tali sõnul Soome esiliiga tipus. Teised tiimid heitlesid mullu Schenker liigas.

“Meil läheb alles teine pallinädal. Me turniiril mingeid sihte otseselt ei sea. See on väga hea ettevalmistav osa septembrikuisele treeningtsüklile,” sõnas Tali. “Meie oleme veel oma asjadega väga algusjärgus, aga mängime ikka,” lisas ta.

“Võib olla saame väikese traditsiooni tekitada enne Schenker liiga mänge. Kodupublikul on hea võimalus Rakvere meeskonda näha. Kolme päeva jooksul mängitakse kokku 10 mängu. Vaatamist on küll,” rääkis Rakvere võrkpalliklubi direktor Raigo Pärs, kes tunnistas, et uuel hooajal jätkab võrkpallimeeskonnas tervelt kuus eelmisest aastast tuttavat mängijat.

Taas tõmbavad armsaks saanud Rakvere vormid selga Kaspar Pomerants, Andris Õunpuu, Kaupo Kivisild, Hendrik Kurik, Rauno Tamme ja Kevin Saar.

Uute meestena astuvad väljakule diagonaalründaja Siim Põlluäär, kes möödunud aastal Järvamaa meeskonnas pallis; samast tiimist astub Rakvere ridadesse ka keskblokeerija Reimo Kuri; samuti liitub Rakverest Mati Meriranna käe alt välja kasvanud nurgaründaja Tanel Uusküla, kes on varem TTÜ ridades kaasa löönud.

Meeskonna kvaliteeti aitab tõsta piiri tagant toodud sidemängija Artis Caics, kes paar hooaega tagasi mängis BigBank Tartus ning möödunud aastal Riia tehnikaülikooli meeskonnas. “Ta on kuulunud ka Läti koondisesse. Mina väidan, et sellise kvaliteediga mängijat ei olegi Rakveres olnud,” sõnas Pärs ning nentis, et sidemängija on võistkonnas väga oluline lüli.

Teine sidemängija on Võrust pärit noor Bobby Pokker.

“Nurgaründaja koht on vakantne, me ise tahaks, et jätkaks Dmitri Korotkov, aga me ei saa tema noorteklassi treeneriga kokkuleppele. 11 meest on olemas ja 95 protsenti meeskonnast on komplekteeritud,” avaldas Pärs.

Laupäeval ja pühapäeval algavad mängud tund enne keskpäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles