Põllumehed on valmis ka sead Toompeale viima

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aastal viisid põllumehed Toompeale vasikad, seekord minnakse traktoritega, kuid ollakse valmis seadki sinna viima.
2009. aastal viisid põllumehed Toompeale vasikad, seekord minnakse traktoritega, kuid ollakse valmis seadki sinna viima. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Esmaspäeva hommikul paneb Virumaa Põllumeeste Liidu tegevjuht Asso Einberg oma traktorile hääled sisse, kinnitab tuuleklaasile pardakaamera ja sõidab Tallinnasse.

Lisaks suundub Lääne-Virumaalt pealinna veel vähemalt neli traktorit. Mujalt Eestist läheb Tallinna aga üle 50 põllutöömasina. Sihtpunkt on Toompea. Põhjuseks meeleavaldus põllumajandussektori probleemide teadvustamiseks.

“Kuidas me muudmoodi end nähtavaks teeme,” põhjendas Einberg aktsiooni korraldamist. Ta ei ole enda sõnul eriti kindel, et meeleavaldus midagi muudab, aga kuidagimoodi peavad põllumehed enda tegemistest ja olukorrast märku andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles