Ainulaadne rattasõit ootab osalejaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti taasiseseisvumispäeval võtsid ratturid kätte ning sõitsid Tallinnast Tartusse, tehes Tamsalus kehakinnituspausi. Vastavalt kiirusele kolmes eri rühmas liikunud üle 200 kollases särgis sõitja ei pedaalinud võidu peale, vaid nautisid korralikku koormust ja kena sportlikku päeva. Kes soovivad juba praegu end järgmisele sõidule kirja panna, saavad seda teha kodulehel www.granfondoestonia.com kuni 15. septembrini soodsama hinnaga kui hiljem.

Ürituse eestvedaja Ain-Alar Juhansoni sõnul on Gran Fondo tüüpi rattasõidud väga populaarsed. “Mul oli see mõte juba neli aastat peas tiksunud ning projektki lauasahtlis valmis kirjutatud. Tegime koostööd Tamsalu vallavanema Toomas Uudebergiga [endine vallavanem – toim.] ning Tallinna ja Tartu linnapeadega, ning tundus, et aeg on ka Eestis selliseks ürituseks küps,” avaldas Juhanson.

Kuna sõit toimus taasiseseisvumispäeval, tundus loomulik retke alustada Tallinnast Vabaduse platsilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles