Aasta noor tegija on Nanci Ristla

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinna andsid üle VIROLi esimees Sven Hõbemägi (vasakul), Nordea esindaja Andrit Palm ja Haljala vallavanem Leo Aadel.
Auhinna andsid üle VIROLi esimees Sven Hõbemägi (vasakul), Nordea esindaja Andrit Palm ja Haljala vallavanem Leo Aadel. Foto: Meelis Meilbaum

Möödunud nädalal toimunud noorte inspiratsioonipäeval kuulutati välja 2014. aasta noore tegija, noorteühenduse, noorte teo ja noorte sõbra tiitlite pälvijad.

Aasta 2014 noor tegija on Nanci Ristla, vormelipiloodina ilma teinud neiu. Auhinna sai ta aga hoopiski oma tantsuklubi Just Dance loomise eest, mis toimetab koolides, lasteaedades ja noortekeskustes. Kiitust väärib seegi, et Ristla on tantsuklubisse suutnud kaasata ka maapiirkonna lapsi ja noori.

Noore tegija nominentide seas olid veel aktiivne Haljala gümnaasiumi õpilasesinduse liige Sven Rannar, Ettevõtlusteatri juhatuse liige Siiri Kohver, Väike-Maarja gümnaasiumi aktiivne õpilane Hannamari Soidla, Rakvere gümnaasiumi filmifestivali peakorraldaja Karmen Roost, Kunda ühisgümnaasiumi tubli õppur Kent Kerner ning ettevõtlik Rain Orgus Rakvere gümnaasiumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles