Vireeni juht lahkub ametist

Andres Pulver
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Persidski hinnangul on maaeluminister Urmas Kruuse käivitanud tema vastu laimukampaania seoses mobiilse seapõleti kasutamisega.
Rait Persidski hinnangul on maaeluminister Urmas Kruuse käivitanud tema vastu laimukampaania seoses mobiilse seapõleti kasutamisega. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Rait Persidski ei näe tekkinud olukorras võimalust enam ASi Vireen juhina jätkata. Maaeluminister Urmas Kruuse saatis Vireeni nõukogu laiali ja nimetas ametisse uue.

“Seoses maaeluministri meedias valla päästetud laimukampaaniaga ettevõtte ja minu isiku vastu on tekkinud olukord, mis ei võimalda minul enam jätkata selle riigiäriühingu juhina,” teatas Persidski pöördumises ASi Vireen praegustele ja endistele nõukogu liikmetele ja ka endistele põllumajandusministritele.

Persidski juhib kirjas tähelepanu, et Vireen on senise nõukogu, professionaalse ning pühendunud meeskonnaga ning paljude sise- ja välispartnerite kaasabil saavutanud olulisi edusamme viimase kolme aasta jooksul. Samuti on ettevõttest saanud kriisiolukorras usaldusväärne partner VTA-le ja kogu riigi seakasvatuse sektorile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles