35aastane naine tunneb uhkust vanaemaks olemise üle

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Katrin Kobin on alles 35aastane, on tal olnud juba mitu aastat võimalus ja õnn olla noor vanaema Kirillile (9 kuud) ja Carl-Henrichile (3). Suuremale poisile on ta ka ema eest.
Kuigi Katrin Kobin on alles 35aastane, on tal olnud juba mitu aastat võimalus ja õnn olla noor vanaema Kirillile (9 kuud) ja Carl-Henrichile (3). Suuremale poisile on ta ka ema eest. Foto: Marianne Loorents

Õitsvas eas Katrin Kobini (35) vanaemaks saamise, olemise ja kasvamise lugu on saanud võimalikuks tänu sellele, et tema ise sai emaks 17aastaselt, tütar Laura (18) tõstis ta vanaema staatusesse oma 14. eluaastal.

Kui tookord 32aastasele Katrinile teatati uudist vanaemaks saamise kohta, võttis see tema sõnul jalad korraks ikka nõrgaks. “Külmalt ma sellesse kindlasti ei suhtunud. Aga mis tulekul, see tulekul. Sellel hetkel, kui sain teada, olin murelik, aga kui aeg kätte jõudis, olin loomulikult õnnelik. Igal lapsel on oma suureks saamise lugu ja selline on olnud minu tütre lugu,” kõneles Katrin Kobin rahulikult.

Kuid Katrinist ei saanud mitte üksnes vanaema. Lisaks sellele, et ta on vanaema, on ta ka oma tütre kolmeaastasele pojale Carl-Henrichile ema eest. “Tütre vanem poeg elab minu juures, see on minu praegune abi. See oli väljapääsmatu olukord ja selline otsus tuli teha. On nagu on. Ilma laitmata, ilma kiitmata, elu läks niimoodi ja küll elu asjad paika sätib,” rääkis naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles