Maavalitsus austab kuldpulmapaare

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu osales kuldpulmapaaride tunnustamisüritusel 14 paari, kes tähistasid möödunud aastal oma 50., 55. või 60. pulma-aastapäeva.
Mullu osales kuldpulmapaaride tunnustamisüritusel 14 paari, kes tähistasid möödunud aastal oma 50., 55. või 60. pulma-aastapäeva. Foto: Ain Liiva

Lääne-Viru maavalitsus korraldab koostöös EELK Rakvere Kolmainu koguduse ja Rakvere Karmeli kogudusega aasta lõpus austamisürituse Lääne-Virumaa kuldpulmapaaridele, kel on täitunud või täitumas tänavu 50 abieluaastat.

Samuti on oodatud üritusele kõik need paarid, kel tänavu täitunud 5-aastase sammuga kuldpulmadele järgnevad pulma-aastapäevad.

„Hoiame ja väärtustame neid inimesi, kes meie ümber, meie vanemate või vanavanematena on suutnud hoolivust ja armastust sedavõrd väärika aja jooksul üleval hoida,“ sõnas maavanem Marko Torm. „Ülesseadmine on lihtne ja ainult telefoni või e-kirja kaugusel. Tunnustus kestab kuldpulmapaariliste mälus aga pikka aega. Sellega näitame meie lähedastele, et maakond ja kogukond hoolib neist ja hindab väärtusi, mida nemad aastakümnete jooksul kandnud ja edasi andnud,“ lisas Torm.

Kõik on oodatud austamisüritusele kirja panema oma tänavu väärikat pulma-aastapäeva tähistavaid vanemaid, vanavanemaid või teisi lähedasi.

Oma osalemissoovi saab kuni 2. novembrini edastada maavalitsusele telefonil 325 8001 või e-posti teel  info@laane-viru.maavalitsus.ee.

Tänavune tunnustamine leiab aset 11. detsembril kell 14.00 Rakvere Kolmainu kirikus.

Mullu vastasid üleskutsele nii pikaajalised paarid ise, kui nende pereliikmed, kes oma esivanemad kirja panid ja kohalegi tõid. Kokku osalesid 14 paari, kes tähistasid möödunud aastal oma 50., 55. või 60. pulma-aastapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles