Viru Keemia Grupi uus juhatuse esimees on Ahti Asmann

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viru Keemia Grupi (VKG) uueks juhatuse esimeheks saab Ahti Asmann, kes oktoobris vahetab välja sellel ametikohal viimased kuus aastat kontserni juhtinud Priit Rohumaa.

Viru Keemia Grupi aktsionär Priit Piilmann ütles, et Ahti Asmann on pikaajalise rahvusvahelise juhtimiskogemusega tunnustatud juht ning neil on hea meel, et selline spetsialist liitub VKG tiimiga.

“Praegune juhtkond Priit Rohumaa eestvedamisel on saavutanud märkimisväärseid tulemusi ja viinud kontserni väga kõrgele tasemele. Seda tõestavad kas või kolm täisvõimsusel töötavat Petroter-tehast. Samas jätkub põlevkivi- ja keemiatööstuses tormiline areng, mistõttu peame väga oluliseks koostööd just meie finants- ja riigipartneritega. Ahtil on antud valdkondades suur kompetents. Oleme veendunud, et tema on just see juht, keda keerulisi aegu üle elav kontsern vajab. VKG aktsionäride nimel soovin Ahtile jõudu uues ametis,” kõneles Piilmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles