Eestit esindab rahvuse koondises ka kaks Virumaa krossimeest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Marianne Loorents

Tanel Leoki ja Väike-Maarja juurtega Harri Kullase kõrval sõidab Rahvuste krossile vigastada saanud Gert Krestinovi asemel Haljala noormees Priit Rätsep.

“Pidime Gert Krestinovi hiljutise vigastuse tõttu vahetult enne Rahvuste krossi tegema koondises muudatuse ja kolmandaks liikmeks valisime viimastel Eesti ja Läti meistrivõistluste etappidel väga head kiirust näidanud Priit Rätsepa,” ütles koondise mänedžer Lauri Roosiorg Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioonile.

“Kuna sel aastal oli võrdseid mehi palju, siis valik polnud meie teha,” sõnas Priit Rätsep. “Kui Gepa ennast vigastas, siis ma teadsin, et võidakse minu poole pöörduda. Praegune vorm on mul üks parimaid, mis olnud on. Ma väga ei muretse. Lähen teen oma töö ära seal ja loodan, et lõpptulemus on ilus. Tiimikaaslased on head, nii et kõik peaks sujuma,” rääkis Rätsep.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles