Tarvanpää läheb juubelile vastu uue kunstilise juhiga

, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiiu Mürk on tantsuga tegelenud lapsest saadik, nüüd annab ta oma noore elu jooksul kogutud teadmisi ja kogemusi edasi nii väikestele kui suurtele rahvatantsijatele.
Tiiu Mürk on tantsuga tegelenud lapsest saadik, nüüd annab ta oma noore elu jooksul kogutud teadmisi ja kogemusi edasi nii väikestele kui suurtele rahvatantsijatele. Foto: Marianne Loorents

Sügiseti puhuvad ikka uued tuuled ning sel aastal on need Tarvanpää Seltsi kandnud uue kunstilise juhi, noore inseneri Tiiu Mürgi, kelle käe all 70 aasta juubelile vastu minnakse. Tegelikult hakkas noor naine Rakvere rahvatantsijaid juhendama juba pool aastat tagasi, kui senine juht Mall Järvela perelisa sai.

Tarvanpää Seltsi tänavuse hooaja moto:Tantsimine on kõikidest kunstidest kõige ülevam, kõige liikuvam, kõige kaunim, sest see pole pelgalt elu tõlgendus – see on elu ise. (H. Ellis)

Et pisipere kõrvalt on keeruline iga päev pealinnast Rakverre sõita, langetas Järvela otsuse. Uueks juhiks sai Tamsalust pärit Tiiu Mürk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles