Rakvere linnavalitsuse uus mööbel maksab kümneid tuhandeid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere linnavalitsuse Tarka Majja kolimiseks vajalik mööbel läheb maksma 100 000 eurot, pangamajja sisse seatava volikogu saali mööbli ostmiseks korraldatakse aga uus hange.

Rakvere linnapea Mihkel Juhkami sõnul oli volikogu saali mööbli puhul parim pakkumine pisut liiga kõrge. “Lihtsustasime tingimusi, et uue hankega hinda odavamaks saada,” rääkis ta.

Volikogu saali ostetakse lisaks volikogu lauale ja selle ümber olevatele toolidele 150 tooli, mida saaks kergelt kokku korjata.

Juhkami sõnul on soov leida saalile rohkem kasutust ning selleks ongi toole vaja. Ka volikogu laud tuleb selline, mida on hõlpus vajadusel teisaldada.

“Saalis saaks teha mitmesuguseid üritusi – seminare, konverentse, kontserte,” kõneles Mihkel Juhkami.

Linnapea lisas, et kindlasti ei hakka linnavalitsus konverentsikorraldusega tegelema, kuid tuleb valmis olla selleks, et keegi soovib just Targas Majas konverentsi korraldada. Huvi selle vastu olevat juba tuntud.

Tark Maja pidi juba päris tükk aega tagasi valmis olema, kuid ehitus on veninud. “Kipun arvama, et Rohuaia lasteaeda saab varem sisse kolida kui Tarka Majja,” lausus Mihkel Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles