Mesindusega pole kunagi hilja alustada

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres on nüüd ka mesinduspood. Väike Melissa mesimumme ei karda, vaid on jõudnud oma isa Imre Polluksiga käia juba mettki võtmas.
Rakveres on nüüd ka mesinduspood. Väike Melissa mesimumme ei karda, vaid on jõudnud oma isa Imre Polluksiga käia juba mettki võtmas. Foto: Meelis Meilbaum

Vennad Indrek ja Imre Polluks on maast madalast olnud mesilindudega sina peal, kuna nende isa on mesinik. Viis aastat tagasi tegid nad veebipoe mesinduspood.ee ja suvel avasid Rakveres ka poe.

Rakveres Laada tänaval olevast Sontravento OÜ mesinduspoest leiab kõike, mida ühel mesinikul vaja võiks minna, ja mida ei ole kohe riiulist võtta, seda saab tellida. Imre Polluks toob näiteks sel suvel kliendile üles seatud tööstusliku meekäitlusliini, mille tootlikkuseks on kuni kaks tonni mett päevas.

Lisaks saab osta muidugi mett, mis tuleb vendade isakodu mesilastelt Rutjalt, valikus on ka Imre Polluksi mesilasvahast tehtud küünlad ning välismaal meest tehtud seebid-šampoonid. Ja kui mõnel mesinikul on vaja kuulutus üles panna, saab seda teha poe infotahvlil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles