Ametimehed jooksid koolimaja tähtsa juubeli auks

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile rivistusid Rakvere Keskväljakule purskkaevu äärde üles nii endlikepiga IT-mehed, valgetes kitlites patsienti toetavad meedikud, autotehnikud mutrivõtmetega nr 32 kui mitme teise ameti esindajad – algas ametimeeste teatejooks.

Enne starti jõudis Rakvere ametikooli direktor Kuno Rooba, kes kõik asjaosalised kokku kutsunud oli, ka võistlejaid põhjalikult intervjueerida. Nõnda selgus, et töötukassa pidi reeglitekohase 5liikmelise võistkonna asemel nelja liikmega piirduma, sest töö pidi ometi kontoris tehtud saama. Ning Rakvere teatri mees Üllar Saaremäe on valmis tulema ametikooli kokaks õppima alles siis, kui eestikeelset teatrit enam vaja pole – seda ohtu aga õnneks ei paista.

Keskpäeval antud kõlava stardipaugu peale võtsid ametikooli kõigi erialade võistkonnad ning linna teiste ametimeeste tiimid sihiks finiši, mille asukoht oli oma sajandat sünnipäeva tähistava Rakvere ametikooli maja ees, kus ootasid ees sünnipäevatort ning auhinnad.

Loe edasi SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles