Vene järelevalveamet võttis raudteefirma rajalt maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVR Cargo töötajad võisid alles augustikuus rõõmustada Tapa depoos uue värvimistsehhiga kaasnevate uuenduste ja paranevate töötingimuste üle, kuid nüüd peavad muretsema oma töökoha säilimise pärast.
EVR Cargo töötajad võisid alles augustikuus rõõmustada Tapa depoos uue värvimistsehhiga kaasnevate uuenduste ja paranevate töötingimuste üle, kuid nüüd peavad muretsema oma töökoha säilimise pärast. Foto: Marianne Loorents

Tapa depoos remonditud vagunite kasutamise keelamine Vene raudteel võib seada raudteefirma raskustesse. Kohalikud kardavad sotsiaalset katas­t­roofi, kui ettevõte peaks raskuste tõttu hakkama koondama.

Eile keskpäeval oli Tapa depoo võõrastele suletud piiratud territooriumi läheduses vähe liikumist. Katsed kellegagi pikemalt jutule saada ebaõnnestusid.

“Teen oma tööd nii kaua kui võimalik ja nii hästi kui oskan. Minust ükski otsus ei sõltu,” ütles üks mees lakooniliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles